Lleient's - There'S Only One Lleient.

Kul att saker kommer tillbaka

Det är kul att saker och ting går i vågor och att det är olika vad som är populärt ena stunden och så skiftar det väldigt. Som nu så har det blivit mer populärt med att åka husvagn och det är ju kul att det har blivit mer populärt med det. Att åka en weinsberg är något som man gärna vill göra nu, och att se Sverige och åka runt och stanna till där man känner för det, det är en slags frihet i det och det är ett härligt sätt att semestra på.

Kul när det kommer tillbaka

Ja det är kul när saker och ting kommer tillbaka, jag kommer ihåg när jag var liten och det var väldigt populärt att åka på camping semester och att åka med sin husvagn eller husbil. Och det är så kul att nu är det poppis igen och visst kommer det att bli kul för barnen att få åka husvagn.
Så det är bra att saker kommer och går det är lite roligt att se. Semester är ju skönt hur som helst och det är ju underbart att kunna åka iväg dit man har längtat och man verkligen vill vara och ta det lugnt och ha det skönt. Ja det finns så mycket som man skulle kunna göra och hitta på och som verkligen kan förgylla sommaren. Det gäller bara att använda fantasin och se vad det är för saker som man helst hittar på och vad man kan tänka sig hitta på. Det behöver inte kosta så mycket pengar heller utan det kan vara enkla men mysiga saker som man kan göra och att göra små utflykter är minst lika roligt och bra så det är ju ett alternativ. Man behöver inte spendera massor med pengar bara för att det är semester man har.